neem contact met ons op!

Woning Direct Verkoop

Onderdeel van DPS Properties BV
Stevinstraat 110
2587 ER ‘S-GRAVENHAGE

070 328 39 06
info@dps-properties.nl

KvK 78387671
BTW NL861370788B01

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30 uur

Adviseurs
Bart Demandt
Donald Schuurman

DPS_Properties-Makelaars

Vastgoed gaat niet om stenen of om geld, het gaat om mensen. Dat begrijpen wij als geen ander. Een huis is een van je belangrijkste bezittingen, en iets waar je niet zomaar afscheid van neemt. Toch kunnen er situaties zijn waarbij een woning voelt als een blok aan je been. Het kan soms lang duren voordat het verkocht is, en het verkooptraject duurt dan ook nog eens lang. In alle situaties waarbij de normale weg via de makelaar niet mogelijk is of te lang duurt, kunnen wij uitkomst bieden.

Wie zijn wij?

  • Donald werkt al meer dan 45 jaar in het vastgoed. Hij kent de markt als geen ander en heeft een enorm netwerk opgebouwd van investeerders en beleggers met grote portefeuilles. Het vastgoed is voor hem meer hobby dan werk en hij vindt het veel leuker dan met pensioen gaan en achter de geraniums gaan zitten.
  • Bart is een enthousiaste en actieve ondernemer. Hij heeft het bedrijf overgenomen van Donald en brengt een schat aan ervaring op digitaal gebied met zich mee. Hij weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om met een huis te zitten waar je niet zo makkelijk vanaf komt. Daarom bedacht hij een systeem om mensen in vergelijkbare posities een oplossing te bieden.
 

Met elkaar combineren wij het beste van twee werelden om jou van dienst te kunnen zijn bij een snelle verkoop van je huis, in welke situatie dan ook. Wij vinden het leuk om problemen op te lossen en mensen te helpen, dat is altijd zo geweest. We zullen altijd ons best doen om je situatie te begrijpen en een passende oplossing ervoor te vinden, waarmee jij geholpen bent en alle betrokkenen tevreden kunnen zijn.

Neem contact op met ons om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen, of loop binnen in ons kantoor om kennis te maken. Dan zul je merken dat wij anders zijn dan je verwacht van een makelaar of belegger.

Vraag nu vrijblijvend een bod op je woning aan

Binnen enkele dagen een realistisch bod op je huis