je woning snel verkocht

Je woning snel verkopen? In sommige situaties is dat nodig, maar het is niet altijd makkelijk. De normale weg via de makelaar duurt minimaal enkele weken, kost duizenden euro’s en je moet voor bezichtigingen steeds weer je huis opruimen en schoonmaken. Potentiële kopers hebben altijd 3 dagen wettelijke bedenktijd en bedingen vaak ook nog ontbindende voorwaarden voor financiering en bouwtechnische keuring. Hierdoor zit je nog eens zes tot acht weken in onzekerheid voordat de verkoop definitief wordt. Via Woning Direct Verkoop kan het ook anders. Wij nemen alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering voor onze rekening en bij ons kan je huis binnen 10 dagen verkocht zijn.

Als zo’n korte termijn niet vereist is, denken we graag met je mee en kunnen we heel flexibel zijn. Zo zijn we ook bereid om de overdracht van je huis uit te stellen het op een later moment af te nemen, zodat je rustig op zoek kunt naar een nieuwe woning. Ons doel is om jou een oplossing te bieden voor je vraagstuk.

Waarom wil je je huis snel verkopen?

Ongeacht de reden waarom je je huis snel verkocht wil hebben, Woning Direct Verkoop biedt graag de oplossing.

Veel mensen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheid tot directe snelle verkoop, terwijl dit in verschillende situaties toch de beste oplossing is. Als je te maken hebt met een van de onderstaande situaties, dan begrijpen we je heel goed en bieden je graag een oplossing.

Neem vrijblijvend contact op

Bart Demandt
bart@dps-properties.nl
070 - 328 39 06

  •  Executieveiling voorkomen

Als je door financiële problemen niet meer aan je hypotheekverplichtingen kan voldoen, dan zal de bank je huis uiteindelijk per opbod verkopen middels een executieveiling. Hier levert je huis veel minder op dan de marktwaarde en veel huiseigenaren blijven alsnog achter met een enorme restschuld. Dit kun je voorkomen door je huis aan ons te verkopen vóórdat het naar de veiling gaat. Wij regelen dan alles met de bank of hypotheekverstrekker. Uit ervaring weten we dat zij het ook liever via ons laten lopen.

  • Relatiebeëindiging

Een echtscheiding of relatiebreuk is vaak al vervelend genoeg. Een langdurig verkooptraject van de gezamenlijke woning is dan het laatste waar je op zit te wachten. Het liefst wordt alles zo snel mogelijk afgewikkeld, met name financieel, zodat eenieder zich weer op de toekomst kan richten. De woning laten opkopen scheelt dan een hoop stress en zorgen.

  • Overlijden van de eigenaar

Als je een woning erft die je niet zelf wil gaan bewonen, is het verstandig om deze op korte termijn te verkopen zodat je over het vrijgekomen vermogen kunt beschikken. Daarnaast lopen de lasten en het onderhoud ook gewoon door. Een snelle verkoop voorkomt de spanningen die ontstaan bij een lange nasleep, zeker als er meerdere erfgenamen zijn.

  • Dubbele lasten voorkomen

Stel je voor dat je droomhuis op de markt komt. Dan wil je natuurlijk niet dat iemand anders het voor je neus wegkaapt. Maar omdat je geen dubbele lasten wil, moet je je oude woning wel zo snel mogelijk verkopen. In deze situatie biedt Woning Direct Verkoop de oplossing.

  • Discretie en gemak

Soms wil je gewoon geen gedoe met bezichtigingen of open huizen, of je wil niet dat iedereen weet dat je huis te koop staat. Neem dan contact met ons op, wij zorgen voor een snelle en discrete overdracht.

Vraag nu een bod op je woning aan

Binnen enkele dagen een realistisch bod op je woning

snel geld op je rekening

geen wettelijke bedenktijd

geen ontbindende voorwaarden

geen makelaarskosten

geen gedoe met bezichtigingen

Wie is Woning Direct Verkoop?

Woning Direct Verkoop is een onderdeel van DPS Properties. Wij bemiddelen bij de verkoop van woningen en appartementen in Zuid-Holland. Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Wij hebben een groot netwerk van beleggers die op zoek zijn naar woningen die ze kunnen opknappen of verhuren. Zij hebben de financiering al klaar staan, waardoor wij snel kunnen schakelen als het nodig is. Onze passie is het bieden van oplossingen aan mensen die dat kunnen gebruiken. Daarom denken wij altijd mee met jou en je situatie.

Zo bieden we bijvoorbeeld ook de optie van Sale and Lease Back, omdat we merken dat hier veel vraag naar is.

Heb je nog meer vragen over de directe verkoop van je woning?