klushuis verkopen

Je huis verkopen, maar er is veel achterstallig onderhoud? Of is er een aanschrijving van de gemeente? Vaak zitten makelaars niet te wachten op dit soort woningen, of ze schatten de waarde te laag in. Ook potentiële kopers kiezen vaak liever voor een woning waar minder of geen werk aan zit. Bovendien geven banken vaak alleen een financiering op basis van de woning in de huidige staat, zodat kopers de opknapkosten zelf moeten voorschieten. Daardoor staat een kluswoning over het algemeen lang te koop, terwijl de lasten gewoon door lopen. Woning Direct Verkoop biedt dan de oplossing. Wij doen altijd een eerlijk en realistisch bod op je huis, ongeacht de technische staat. En de koop kan binnen korte termijn afgewikkeld worden, zonder wettelijke bedenktijd en zonder voorbehouden.

Wij zien minder snel bezwaren of problemen, en denken liever in oplossingen. Wij hebben een netwerk van afnemers die klushuizen en verbouwingsprojecten zoeken, en voor wie financiering geen probleem is. Zo kunnen wij snel schakelen en heb jij geen lange periode van onzekerheid of je huis wel verkocht wordt. Bovendien hoef jij je niet bezig te houden met verbouwingen of opknapwerkzaamheden.

Een klushuis snel verkocht

Het herstellen van een verouderde huis of een woning met achterstallig onderhoud kost veel geld, tijd en energie. Drie dingen die je liever aan andere dingen besteed dan aan een langdurige verbouwing, zeker als je toch al je oog hebt laten vallen op een andere woning.

Weinig mensen zijn op de hoogte van de mogelijkheid tot directe snelle verkoop. Toch biedt dit in verschillende situaties de beste oplossing, zeker bij een woning met achterstallig onderhoud.

Neem vrijblijvend contact op

Bart Demandt
bart@dps-properties.nl
070 - 328 39 06

Uit onderzoek blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud bij  twintig procent van de Nederlandse huizen. Bij meer dan twee derde van deze huizen duurt het langer dan 9 maanden om deze te verkopen. Uiteindelijk worden deze verouderde woningen voor een lage prijs verkocht.

Kopers zijn zich maar al te bewust van de risico’s die ze lopen bij een langdurige renovatie. Bovendien zijn weinig kopers in staat gedurende een langere periode dubbele lasten te dragen, van hun eigen woning én van de woning die opgeknapt wordt.

Voor jou als verkoper is het vaak ook niet interessant om de woning op te knappen voor de verkoop. De investering die je in een verbouwing steekt, krijg je zelden volledig terug bij verkoop. Bovendien zul je de kosten dan eerst zelf moeten voorschieten, en dit is niet voor iedereen financieel haalbaar.

Een huis met een aanschrijving en publiekrechtelijke beperkingen van de gemeente is een nog lastiger verhaal. Je woning voldoet dan niet meer aan de huidige eisen uit het Bouwbesluit, de gemeentelijke Bouwverordening of het bestemmingsplan. De eigenaar wordt dan verplicht het achterstallig onderhoud te herstellen. Particuliere woningkopers zullen dit soort situaties altijd uit de weg gaan. Woning Direct Verkoop biedt dan een uitkomst. Wij kunnen je huis kopen tegen een reële prijs en zorgen voor een vlotte afhandeling.

Met name bij het overlijden van een familielid komt het regelmatig voor dat de erfgenamen een woning in verouderde staat moeten verkopen. Zij hebben niet de tijd of de middelen om de woning eerst op te knappen, en bovendien blijven de lasten gewoon door lopen. De beste oplossing is dan het huis snel te verkopen aan een betrouwbare partij die door de verwaarlozing heen kijkt. Een partij die het potentieel van de woning ziet en de mogelijkheden heeft om de woning weer in oude glorie te herstellen. Op die manier wordt een win-win situatie gecreëerd waarbij iedere betrokkene voordeel heeft. De verkoper, de buurt en zelfs de volgende koper aan wie wij een volledig gerenoveerde, instapklare woning kunnen leveren.

Vraag nu een bod op je woning aan

Binnen enkele dagen een realistisch bod op je huis

snel geld op je rekening

geen wettelijke bedenktijd

aanschrijving geen probleem

efficiënt en discreet

altijd een realistisch bod

Wie is Woning Direct Verkoop?

Woning Direct Verkoop is een onderdeel van DPS Properties. Wij bemiddelen bij de verkoop van woningen en appartementen in Zuid-Holland. Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Wij hebben een groot netwerk van beleggers die op zoek zijn naar woningen die ze kunnen opknappen of verhuren. Zij hebben de financiering al klaar staan, waardoor wij snel kunnen schakelen als het nodig is. Onze passie is het bieden van oplossingen aan mensen die dat kunnen gebruiken. Daarom denken wij altijd mee met jou en je situatie.

Zo kopen we ook verhuurde panden, omdat we merken dat het lastig is deze te verkopen aan particulieren.

Heb je nog meer vragen over de directe verkoop van je woning?